Alla våra hemsidor byggs i grunden av samma princip. De är moderna och utvecklade med dagens teknik och krav.

Anpassat grundtema. Responsiv design, fungerar på dator, surfplatta, mobil osv.
Sökmotoroptimerad. WordPress programvara för administration av hemsidan.
Plugin för enkel redigering av sidor, inlägg m.m.

Extra kostnader för bild-, musik och filmrättigheter och ev. externa plugin ingår ej. Om projekt läggs ned efter överenskommen offert tar vi ut en avgift på 3 000 kronor. Alla priser exkl. moms. Vi undersöker gärna ert webbhotell innan uppstart för att ta reda på vilken hastighet man kan förvänta sig.

En enkel hemsida med det absolut viktigaste innehållet. Beskriv era tjänster, vilka ni är och hur man enklast kan kontakta er. Ibland är det allt som behövs!

Pris från 10 000 kronor eller efter överenskommelse.

En hemsida som gör sitt jobb där man även har möjlighet att jobba med nyheter, uppdatera innehållet själv m.m. För er som insett värdet av att hålla sig aktuell och ge ett mervärde till besökarna.

Priser från 20 000 kronor eller efter överenskommelse.

Använd hemsidan som ett tidsbesparande verktyg, integrerat i verksamheten, t.ex. med en Webbshop. Enligt överenskommelse letar vi även upp och jobbar kreativt med texter, bilder och filmer.

Pris från 30 000- 50 000 kronor eller efter överenskommelse.

Hinner du inte jobba med din hemsida? Låt oss hjälpa dig

Vi hjälper även till och ”städar” upp äldre sidor för timpris á 650 kronor/timman. Vi hjälper också till att upphandla och flytta hemsidor till bättre webbhotell. Vi är återförsäljare både för Loopia och FS Data och kan erbjuda bra priser.

KONTAKTA HEMSIDESUPPORT

Vi har Support alla dagar alla tider!

Bultgatan 40B

442 40 Kungälv