Support från Hemsidesupport.

Vi är jätteglada att vi en gång fått förtroendet att göra er hemsida. Vi bygger hemsidorna så att de med lite IT vana kan ändra det nödvändigaste. Vi ger alla våra kunder ett års fri teknisk support. Det gäller framför allt att ändra i bilder och text samt att uppdatera sin hemsida med hjälp av Word Press.

Ibland sköts inte detta av er av olika anledningar. Ibland är ni som kunder för ambitiösa och försöker göra mer än vad ni tyvärr kanske har rätt förutsättningar att lyckas med. Detta kan leda till att er hemsida helt enkelt förstörs i sin layout. Detta är inget vi kan ta ansvar för. Önskar ni hjälp med större tillrättalägganden tar vi ut löpande timpris.

Vi har på Hemsidesupport valt att assistera era sidor med uppdateringar ibland utan er vetskap för att de inte skall gå ned på internet. Det har räckt för att säkra era sidor och bespara er en massa merarbete. Löpande uppdateringar har vi tagit timpris på.

Nu har vi på Hemsidesupport tagit ett beslut att efter det att vår tekniska support löpt ut efter ett år i vårt avtal med er kommer vi att erbjuda supportavtal. Detta då förändringarna med säkra sidor, uppdateringar och annan teknisk utveckling för att hemsidor skall hänga med och fungera kräver sin omvårdnad av sin hemsida.

Så önskar ni ha ett supportavtal mejlar ni ert behov till oss så återkommer vi med en offert som passar just er verksamhet.

Sen kommer vi givetvis att attestera era behov men vi kommer då att ta ut löpande timpris på 500 kronor.

Önskar ni sköta allt själva är er närmaste support till det webbhotell ni har er hemsida på.

Tack för att vi får fortsätta att ha er som kund.