Skip to content

Vi är otroligt nöjda med Hemsidesupport, de ger en fantastisk support och har en väldig hög kompetens.

VD: Micael Henningsson
MH Konsult

Hemsidesupport såg till att vår hemsida fungerade igen.

VD: Kent Olofsson
Smallbusiness

Äntligen ett företag som inte tar ut dolda kostnader. Hemsidessupport står verkligen för vad de lovar.

VD: Kristina Olsson
Groupsampling

Hemsidesupport/Hemsidesupporten
Fri support i ett år.

Efter att vi färdigställt er hemsida erbjuder vi er fri teknisk support i ett år. Detta gäller uppdateringar av databaser och programvaror. När ett år har gått tar vi ut en uppdaterings kostnad på 1500 kronor per år eller löpande timpris för andra förändringar med 500 kronor i timman.

Löpande supportavtal.

När ert företag vill lämna över allt arbete till oss. Alltså den löpande skötseln. Byte av bilder, filmer och foton med mera.

Då arbetar vi med er in house och ni kan koncentrera er på era övriga åtaganden.

Ett sådant här supportavtal offereras och skräddarsys inför varje kunds önskemål.

Allmänt om vår support!

Support från Hemsidesupport.

Vi är jätteglada att vi fått förtroendet att göra er hemsida. Vi bygger hemsidorna så att de med lite IT vana kan ändra det nödvändigaste.

Vi ger alla våra kunder ett års fri teknisk support. Det gäller framför allt att se till att hemsidan fungerar rent tekniskt med uppdateringar av databaser och program.

Ibland sköts inte detta av er av olika anledningar. Ibland är ni som kunder för ambitiösa och försöker göra mer än vad ni tyvärr kanske har rätt förutsättningar att lyckas med.

Detta kan leda till att er hemsida helt enkelt förstörs i sin layout. Detta är inget vi kan ta ansvar för. Önskar ni hjälp med större tillrättalägganden tar vi ut löpande timpris.

Vi har på Hemsidesupport valt att assistera era sidor med uppdateringar ibland utan er vetskap för att de inte skall gå ned på internet. Det har räckt för att säkra era sidor och bespara er en massa merarbete. Löpande uppdateringar har vi tagit timpris på.

Nu har vi på Hemsidesupport tagit ett beslut att efter det att vår tekniska support löpt ut efter ett år i vårt avtal med er kommer vi att erbjuda supportavtal. Detta då förändringarna med säkra sidor, GDPR, uppdateringar och annan teknisk utveckling för att hemsidor skall hänga med och fungera kräver sin omvårdnad av sin hemsida.

Så önskar ni ha ett supportavtal mejlar ni ert behov till oss så återkommer vi med en offert som passar just er verksamhet.

Sen kommer vi givetvis att assistera era behov men vi kommer då att ta ut löpande timpris på 500 kronor.

Önskar ni sköta allt själva är er närmaste support till det webbhotell ni har er hemsida på.

Tack för att vi får fortsätta att ha er som kund.

KONTAKTA HEMSIDESUPPORT

Vi har Support alla dagar alla tider!

Bultgatan 40B

442 40 Kungälv

Scroll To Top